Začátek přátelství

Začátek přátelství

Anotace: Malá holčička po ulici s dětmi běhala na houpačce se z vesela houpala, houpala se málo...

Malá holčička po ulici s dětmi běhala
na houpačce se z vesela houpala,
houpala se málo a pak zase víc
netrápilo ji přece v té chvíli nic.

Ale něco se přece jen dělo,
když se to děvčátko tak nevině na houpačce houpalo.
Koukla se doprava,kde krásné stromy stojí
a pod nimi na lavičce,holčička smutně sedí.

Holčička z houpačky rychle skočí
a utíká za holčičkou,co má slzy v očích.
Ona se na ni usměje
a teplou ručkou jí obejme.
Autor Lyllien, 05.10.2012
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Equus przewalski, ašari
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí