"Svobodná" vůle

"Svobodná" vůle

Anotace: ...

Svobodná vůle každému náleží,
vůle je v každém z nás,
nade vším stojí, nahoře na věži,
je obsahem všech ošklivostí i krás.

Vůle rodí představy světa,
ten je takový jaký chce vůle,
proto pták, jak si chce, létá
a já na zemi ke vší smůle.

Tak skláním hlavu, oči zavírám,
ještě že ten váš dar tu je,
ale stále svou vůli popírám,
přesto Vám děkuji Arthure!
Autor Žiťa, 13.01.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je potřeba aby byla silná, jinak si iluzi nevytvoří...musí jí být dostatek

13.01.2007 14:38:00 | fuu

Iluze vůle každému náleží
vůle je okolo nás...

13.01.2007 12:23:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí