zapomětlivá...

zapomětlivá...

Anotace: to si fakt nepamatuji...

bylo to chvíli po dvanácté
té půlnoci
na osamělém místě
seděl na okraji mostu
a máchal si nohy v řece
když se ze zákrutu vynořil člun
a na něm spatřil mávající dívku…

zkoprněl jsem
a vzápětí vyletěl
já zapomněl
že spolu máme schůzku…

dorazila ke mně
a povídá
já si to myslela
u tebe je nemožné
aby sis zapamatoval den
kostel a mne
najednou
a kdybys náhodou
došel až k oltáři
zapomeneš proč jsi tam přišel
a dáš mou ruku družbovi…
Autor enigman, 07.10.2012
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: střelkyně1, Lenka Krásnodvorská, Aťan, whiolet, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí