Ruleta

Ruleta

Anotace: .

Chodíme kolem sebe...

Snad možná myšlenkou,
snad možná pocitem,
že ráno zase vstaneme,
tady jsme.

Někdy se sloučí molekuly duší,
kráčíme společně
a sebereme odvahu
čelit dalším dnům,
s pravidelnou dávkou
černé raní kávy.

A ruleta se opět točí.

Jen občas mívám chuť,
vyhodit všechny nasbírané vzpomínky.
Dobré i ty zlé.
Spálit mosty.

Pak zafouká vítr
a všechnu odvahu zase odnese.

Kdo vlastně drží nitky
našich loutek?
Autor Sukuba, 08.10.2012
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Lenka Krásnodvorská, whiolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí