Podzimní empatie

Podzimní empatie

Anotace: a deprese

Vzduch co chutná jak kouř z cigarety,
vzduch, co páchne samotou.
Domy tu stojí vedle sebe
ve své všednodenní šedi....
A občas, mimochodem,
zpoza rohu - záblesk neonového poutače.

Kdo by se divil jejich smutku,
vždyť stojí tu už spoustu let.
Viděli vše, co za to stálo
a už to znají nazpaměť.
Sněhy tají, stromy kvetou, listí padá, padá sníh.
A pak zase a pak zase a pak zase a pak zase.

Kdo by se divil jejich smutku,
vždyť jsou sami, tak sami, nikde nikdo.
A nepohnou se, ani trošku.
Blik blik. Reklama na instantní štěstí.
Bar Kormorán
Každé úterý nahoře bez.

Kdo by se divil jejich smutku,
vždyť budou tu stát do konce věků.
A možná potom ještě chvíli.
A jedinou jejich kratochvílí
je vrh omítkou – kdo dál.
Autor Kailiana, 08.10.2012
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Robin Marnolli, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jo,mně se to docela líbí. jen to a pak zase mi přišlo hodně krát zopakovaný.Jinak dobrý:)

09.10.2012 08:38:42 | kočkopes

souhlas.

22.11.2012 13:45:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí