Masáž

Masáž

Anotace: ztuhle svaly mějte se krásně

Člověku do žil energie se vlije
za atmosféry příjemné
když udělají mu masáž zad a šíje
paní masérka jen tak nemne

Ví kam ruku položit
za hřejivého tepla
a bolest mou odložit


Děkuji za uvolnění...
Autor Jacob P. Verlaine, 09.10.2012
Přečteno 261x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí