Probudím se včera ráno

Probudím se včera ráno

Anotace: věnováno...

 

 

nemůžu se na tebe zlobit

protože tu horkou jehlu

jsem si do žil vrazila sama

v té malé kapce krve

byl náš život i smrt

ani na zlomek vteřiny

si nedokázal připustit

že se to může stát i mně

na všechny úvahy je teď pozdě

a už vážně nevím o ničem

co by ještě stálo za pokus

 

a to jediné co ještě můžeme udělat

je vpálit si kulku do čela

ty mně a já tobě

ale nemusíš se bát

nebudeme ležet v jednom hrobě

já chci spálit

a urnu dejte do těla

vykotlaného dubu na kopci

u brány kostela

bože já vím zní to tak pateticky

ale ty jediný víš

jediný rozumíš

 

kouř bez ohně

rybník bez výpustě

tělo bez duše 

 

 

Autor Sarah, 10.10.2012
Přečteno 524x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čiší z ní zoufalství a přesto vyrovnanost....a ustlat si v dubu, to zvážím.

11.10.2012 09:22:15 | Lenka Krásnodvorská

pro takovou básničku bych vraždil

10.10.2012 20:14:37 | CCGREE

mně? :D

10.10.2012 20:15:10 | Sarah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí