Ledová královna

Ledová královna

Anotace: ...

Pro Tebe
jsem ledová královna
zasnoubená s bohem války
leč víš
že jsem tak blízko
vidíš mě jen z dálky

schovaná ve větru
a v korunách stromů
mrazivým dechem
hladím Tě po tváři
do ouška
šeptem listů
proklínám -
Tebe - lháři..

Pro Tebe
jsem jenom pírko holubí
co odletí
kdyš city
v něm zahubí

když jeho srdce
v kámen se promění
a táhne ho
k zemi
v domění
že vyroste z něj květ

Pro Tebe
zbude ze mě
jen prašná cesta
co stane se
jednou ze sta

a pod rouškou
ranní mlhy
zmizí
a navždy
už bude cizí...
Autor seed.misulka, 13.01.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

odesla... :) super

13.01.2007 14:59:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí