JINOTAJE

JINOTAJE

Anotace: ....

Jinotaje v křehké krustě
a sexuální zdrženlivost
jako něha usrkává barvu rtů

víš

slzy sázené tak hustě
mají palčivou jízlivost
a procítěnou pocitovou tmu

víš

střepy
ty malicherné cetky krásy
padají z nebe
do úsměvu tvých dlaní

víš

i stropy mají své dno spásy
tak hluboko do tebe
jako do vlhkých očí laní

Jinotaje v barevné próze
a hřmí v srdci blesk
jako uvězněná žena v rauši ze snů

víš

nikdy není pozdě
oprášit zašlí lesk
a věčnost těch nádherných společných dnů

víš
jen sochy
mají místo slz
ty šedivá hovínka holubí

víš

i vyryté iniciály milenců své doby
ale tvé srdce
všech rytin se bojí.
Autor ZILA78, 10.10.2012
Přečteno 251x
Tipy 11
Poslední tipující: Jin&Jang, Alla, střelkyně1, James Libustka, CULIKATÁ, Lenka Krásnodvorská, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no,jo...ty rytiny v srdci mohou být bolestné...jinak opět a zase jako vždy pěkné čtení:))

12.10.2012 12:28:10 | střelkyně1

St pane, dlouho jsem Tě neviděla, tak si jdu počíst)

11.10.2012 16:26:03 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí