soužití s poezií

soužití s poezií

Anotace: ... a tenká linka přichází

Slunce nevstává ale svítí
každý den to mám taky tak.
Lampiónky na omak zahřejí.
Tvářičky a blbůstky v neděli.
A přes týden liju do sebe likér.
Tlačí mě boty jsou trochu menší.
Všechno se tratí a zprávy
jsou rány do lazaretu.
Ve stínu zažívám tu dřinu polední.
Slíbil jsem zázrak – nepřichází.
Ve věčnosti není způsobu
možná tak místo pro porobu.
Vyučen s diplomem psavce
nechávám nepochopitelné
ať zůstane naivně chladné.
A svítím opět svítím.
Vlastním soužitím s dobou.
Znám evropská města
v měřítku 1:10000
na mapách hmotných jak cukrová vata.
Ale sladká Praha hlavní město
doznívá.
Autor fossil, 11.10.2012
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí