Nohy v teple

Nohy v teple

Anotace: -

Na kostkovaných papučích

A z hltu ze sklenice zubů

Může se mládí poučit

Říct si i já tam budu

 

Z pohlavků i z ran na duši

Z těch neustálých pádů

Nechat se navždy narušit

Z kladů i protikladů

 

Zrodit se, potom natisíckrát skonat

Zas povstat v nových ideách     

Dostat se do písní a sonát

I vyhrát v divadelních hrách

 

Projít si tím vším s úsměvem

Radostný z palců v teple

Pak plným douškem dovedem

Vypít i jiných neplech.

Autor Bolder, 11.10.2012
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, střelkyně1, James Libustka, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prelez, preskoc, ale nepodlez - pekne ;)

11.10.2012 12:25:27 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí