Vraždy bez myšlenky

Vraždy bez myšlenky

Anotace: myšlenky

Nevraždi slova z novinových článku

myšlenka nezná tvé jmeno

to co má na kahánku

zmízí a  je odzbrojeno

vraždí se láska

vraždí se sen

hloupá e myšlenka

hloupý je jen

kdo před sebou prchá

svoboda tláchá

v hospodě u piva

nežije

ale Přežívá...

PŘEŽÍVÁ.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.10.2012
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mate mne špatná diakritika.

13.10.2012 16:55:58 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí