Modlitba pro lásku

Modlitba pro lásku

Anotace: Láska je jako večernice plující černou oblohou...

Vystavíme chrám,
tam oba pokleknem,
tiše v modlitbách
malou bárkou poplujem
pro nekonečnost vesmíru,
jež očistí duši v hlubinách,
pro magické oči věčné galaxie,
v nichž pouhé nic jsou slova,
cit jen pravé lásky velký je
a srdce zpívá aleluja.

Za horizontem nadějí
najdem pevný břeh,
kde uslyšíš mé volání,
možná,že život je hledání,
jeho sladký song zdáli slyším znít,
o tom, co naše rty šeptají,
že slunce svítání
vidím v očích Tvých.
Autor Alla, 13.10.2012
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První a poslední?

29.11.2012 05:12:30 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí