Čekání na mraky

Čekání na mraky

Anotace: čekání

Čekání na mraky co přináší ty slané slzy

na ty je ale přiliš brzy

Na ty sny je odnesou

Na srdce,lásku jedinou

poslouchej?tiše to se smí

vždyť jenom známí

tě můžou obejmout

Svou nadějí,

Srdce Odemknout.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.10.2012
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: synanceia, Psavec, CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí