tanec na struně eS...

tanec na struně eS...

Anotace: ...

dokončil jsem prohlídku
v továrně na tovary
a když jsem vycházel
ne jako slunce
ale branou fabriky
ucítil jsem pohled…

vím řeknete si
jak je to možné
když vám nikdo nepíše
ale stála tam dívka
na balkóně
hovořící mimikou obličeje
pojďte ke mně
je odtud nádherný výhled…

stoupal jsem
po schodech vzhůru
ale najednou zjišťuji
že ztrácím kondici
tak jsem se vydal
ne z peněz
ale po jejich spodní části
jestli to nevíte
dá se totiž chodit
po obou stranách
takže to vypadá
že místo nahoru
jdete směrem dolů...

teď si asi myslíte
že jsem se zbláznil
ale ono to vážně funguje…

předcházela jí
vlastní citace
nohy měla tak dlouhé
že jí dosahovaly přesně na zem
svit byl proti jejím očím
prachobyčejný stín
a byla kolem ní zvláštní atmosféra
kdy stojí naprosto nehybně
ale kdokoli v její blízkosti
má pocit
že jemně vibruje…

usmála se
čekala jsem na vás dlouho
takže opravdu nemám v úmyslu
nechat vás nevyužitého…
Autor enigman, 15.10.2012
Přečteno 274x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., střelkyně1, Tomikk, Lenka Krásnodvorská, Aťan, Petbab, poeta, Kett, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní atmosféra.. jako ve výšce 39 km

15.10.2012 09:51:55 | Petbab

nohy měla tak dlouhé
že jí dosahovaly přesně na zem - přesně podle mého gusta:D

a líbí se mi,že se dá chodit po obou stranách.Jdu si to vyzkoušet.Kdybych tady dlouho neby,jdu pořád směrem dolů

15.10.2012 07:55:58 | kočkopes

Samice.

15.10.2012 10:25:40 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí