naposledy

naposledy

Anotace: o půlnoci

sedím s pusou plnou zelí
cigareta típnutá
víno dopitý

ospalý pornohvězdy
se koupou v čaji
a já je hladim
naposledy

její ruka
se dotkla mojí
ucejtil jsem blesk
koupala se v čaji
voněly jí vlasy
neměla už žádný peníze
a já pil čaj
z jejího těla

je to naposledy
moje drahá
co ti zazpívám
osamělou vlčí píseň
naposledy

její kamarádka
seděla vedle
a jedla zelí
a pila čaj
naposledy

hladil jsem jí na čele
kousal jí do ucha
stál jsem v dešti čaje
naposledy

chrámy bájných pavouků
se mi odrážely od tváře
a ona to cítila

nasadil jsem si roušku
a ponořil se do tmy
hrál jsem si dětmi
na vojáky a princezny

vzal jsem jejich mrtvoly
a uvěznil je ve svym sklepě
ve tmě popíjel čaj
poprvé

když jsem vešel do sklepa
a kousal do mrkve
odhodil jsem oblečení
a vsakoval se do betonu
naposledy
Autor f393n6, 13.01.2007
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Smeták
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jde z ní mráz po zádech...bojím se

14.01.2007 00:09:00 | mateska

bezvadná návaznost a houpevé myšlenky, jo takové sny jsou krásné ale jak je na konci naznačení není nic takove jaké vlastně je

13.01.2007 17:27:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí