dobojováno...

dobojováno...

Anotace: a nebo ne?...

temným lesem
se ploužily cáry mlhy
pach krve přitahoval hladové
ležím bez ruky
s roztříštěnou páteří
a čekám na poslední večeři
když jsem zaslechl barevné kroky
v lísavém listí…

nebyl to ovšem žádný spolustolovník
ale dívka ve švestkové róbě…

prohlédla mne
posbírala kolem pár údů
nějaké brnění
a utrousila
to půjde...

ovládám chirurgii
krom toho fušuji do hodinek
věnuji se kovařině
a jsem amatérská alchymistka
možná znáte můj vynález
sýr na kterém se dá bruslit…

roztopila výheň
/čert ví kde ji sebrala/
a za šumění příboje
v mé hlavě
se dala do díla
měděné trubičky pospojovala s artériemi
kožené řemeny místo šlach
hedvábné vlákno na nervy
železná sekera se stala předloktím
diamantová lupa okem
kladivo chodidlem
páteř nahradilo hodinové pero
a jazyk ze srdce zvonu
z budíku půlku mozku
houby nahradily játra a gáza ledviny
z měchů vykouzlila plíce
místo prstu zavírací nůž
chvílemi klela
chvílemi šeptala
až byla takřka hotova..

pak ještě přes mě přehodila deku
a vložila kousek vzácného prvku
gordinu…

zprudka jsem vydechl
milá Voragine
mistrům svého řemesla
se říká že mají zlaté ruce
avšak ty budou proti těm vašim
navždy studené...
Autor enigman, 17.10.2012
Přečteno 376x
Tipy 14
Poslední tipující: brooklyn, Joe Vai, Psavec, střelkyně1, Miriska, Sarah, poeta, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden z mejch favoritů.. budou návraty.

30.10.2012 10:13:33 | brooklyn

Opět ST.

17.10.2012 15:40:19 | Psavec

http://youtu.be/XI3Daqc2h4U

:o)

17.10.2012 09:26:57 | hanele m.

A to celé bez anestezie..šikovná paní

17.10.2012 07:09:56 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí