Smrt

Smrt

Anotace: ... mám povolání, kde se sní potkám často...

Na nebi už hvězdy nezáří,
v temnotě tu obchází,
je cítit její mocný dech,
ale nikde jí nevidět.

Život pomalu odchází,
ona v tom přichází,
a duše pomalu do nebe odchází.

Je všude kam se podíváš,
před ní se nikdy neschováš,
až přijde její den,
budeš také odveden.

Až se země zachvěje,
pohasne všechna naděje,
svá mocná křídla roztáhne,
a ze života tě vytrhne.
Autor Mates76, 18.10.2012
Přečteno 267x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí