Okamžiky všednosti

Okamžiky všednosti

Anotace: všednosti...

Z myšlenkách ozvěny

tiše přešlapují

jen ticha se čas leká

hodiny v srdci tak žalují

co nás zase čeká?

jen proměny bez cíle

v čase minulém

neztratí se naděje

možná jen sebe přežijem

jen oheň v srdci hoří

když v tobě hoří

okamžiky všednosti

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.10.2012
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí