Má a moje veselá

Má a moje veselá

Anotace: ... věnováno ...

Jak je to smutné, že..
pijí nám z našich sklenic
naše rudé víno
..že publikum stále tleská
aniž by vědělo
jak jsi hezká
když probouzíš se po dni plném..
zbrklých grimas
a spěšných úsměvů
..jak jen tě stvořitelé načrtli
jaké jen vybrali barvy
s melodií bez zpěvů
..jak jen tě vystihli, když srkali whisky v zákulisí
aniž by věděli
čí jsi

No přeci má
má a moje
ve stoje, vsedě i vleže

Jak je to vlastně veselé, že..
Autor Trapné děťátko, 20.10.2012
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, prostějanek, Zamilovaná do nezamilované doby, Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aneb na čem záleží. Moc hezká.

21.10.2012 19:18:27 | lidus

Jo. Líbí. Pěkný text

20.10.2012 16:25:23 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí