Zkušenost

Zkušenost

Anotace: před cestou

Život mi utíká mezi prsty,
já nevím co dělat s ním mám,
když zamyslím se nad tím,
zjistím že utíkam.

Utíkám daleko
od problémů všedních dní,
vím že je to zbabělé,
ale co já s tím?

Nic dělat s tím nebudu,
osud si se mnou hrál,
já sbalím si pět švestek,
a půjdu ,,o dům dál,,.

Tam zkušenosti posbírám,
i když strach z toho mám,
jen starost mám o přátele
které tu zanechám.

Rok bude dlouhá doba,
hlavně pro člověka
co zůstane sám.
Ale podívám se dojiného kraje
a až se vratím
život mi odhalí další svoje taje
Autor Vanesa01, 20.10.2012
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozmarýna, Eru Alonnar, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí