Z pohledu ženy

Z pohledu ženy

Anotace: ...

Polibky laskáš černé vlasy,
vdechuješ vůni heřmánku.
Tu, co krade se ti do spánku a lítá s tebou za ruku.

Hladíš kůži opálenou,
jemnou jako samet.
Přeješ si, aby byla Tvojí ženou, navždy a napořád.

Prstem hladíš rudá ústa,
vyřezané Bohem.
Cítíš jak Tvůj tep vzrůstá a celej se z toho roztřeseš.

Hraješ si něžně s ňadry,
malými jablíčky.
Chceš tenhle okamžik pravdy vepsat do své paměti.
Autor Krista.F, 21.10.2012
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to fakt z pohledu ženy?

27.12.2012 20:16:50 | Robin Marnolli

určitě :) snažila jsem se popsat, jak to asi vše vnímá muž :)

27.12.2012 23:34:41 | Krista.F

tak to se ti asi celkem povedlo.

28.12.2012 09:52:09 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí