Splnil se ti sen

Splnil se ti sen

Anotace: Věnováno tobě, ať už jsi kdokoliv...pro Toulavou

Ze země do nebe,
z lásky ze sebe,
vzlétají duše,
kvetou růže…

Z růže jen květ,
v něm celý svět,
z lásky jen srdce,
na nebi nikdy bez tebe…

U brány starý pán,
chudák je tam sám,
tak strašně nudí se,
svůj osud pokorně nese…

Polibkem na vráščité čelo,
rozzáříš mu to temné bělmo,
otevře bránu a pokyne „běž“,
splnil se ti sen, už v nebi jseš…
Autor Láďa, 13.01.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomuto verši nefandím.Co kdybys zkusil verš střídavý?
Rozhodně by báseň získala.Můj názor.

13.01.2007 20:47:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí