Vítr ve vlasech

Vítr ve vlasech

Anotace: ...

Vítr ve vlasech,
a teplo v duši,
při změně rychlosti,
moje srdce buší.
Tisknu se k tobě
a jiná možnost není,
než přes blízkost k tobě,
stavět proti lásce opevnění.
Držíš mě pevně,
v očích máš světla,
a já hřeju se němě,
v teplu tvého světla.
Jsem tak nějak rozpolcená,
a peklo už mě čeká,
a ďábel přitom s úšklebkem,
na pozdrav mi klobouk smeká.
Tisknu se blíž,
když zatáčka se kroutí,
a má idea na spasení?
Jak z karet domeček,
- se hroutí.
Autor Annie the wolf, 21.10.2012
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: whiolet, Anjesis, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí