Můj drahý... / Má drahá...

Můj drahý... / Má drahá...

Anotace: Toto jsou dvě básně, které jsou od dvou lidí. Když dal jsem čísti své básně tobě milovaná He, tys přidala k nim jednu do toho listnatého svazku, jež mne potěšila. Bude jich víc? ;) Miluji tě He :) Můj drahý... (Toulavá) Má drahá... (RešHeNúnHe)

MŮJ DRAHÝ...

Nevím zda mám právo přidat k tvým listům ještě jeden list.
Jestli chceš, tak ho roztrhej, vyhoď, nemusíš ho číst.
(Možná opak je pravdou.)
Já když čtu tvé básně,
svět se v ráj mění,
je mi tak krásně
a oddávám se snění.
Někdy i kapka slzy stéká mi po tváři
s dalším slovem oči se rozzáří.
Pro prince není třeba koně
jeho duše stačí
s láskou pro něho, pro ně
nikdo se nemračí.
Také se chci omluvit, že vlezla jsem ti do psaní.
Také tímto chci ti dát své srdce do dlaní.

MÁ DRAHÁ...

Věř má milovaná paní,
že je krásné dění,
vnitřního citu chvění.

Když tak naše srdce rozpráví,
smutek nelítostně popraví
a duše lásku oslaví.

Omluvy má lásko netřeba,
vždyť lásky v duši potřeba,
radostně jí vstřebá.

Já nesmírně rád tě mám,
s láskou tě objímám
a polibek sladký ti dám.

"Miluji tě :)"
Autor RešHeNúnHe, 13.01.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S láskou tě objímám milovaná milující HE :)
Vážím si tě

15.01.2007 18:10:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí