Oči, okno do duše.

Oči, okno do duše.

Anotace: Já. Sám sebou. Sám se sebou. O mně, beze mně, mnou.

Sbírka: Ozvěny nočního ticha

Unaven a smířen,

plivu dehet,

duševního odpadu,

srdcem smeten.

 

Zírající ven,

vzduchem udušen,

bdící, žijící,

řvoucí sen.

 

Zvířetem ovládán,

sám se ukájející,

tělem potrhán,

krásou přetékající.

 

Pohrdám.

Autor P.T., 22.10.2012
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Miriska, Do Ga, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí