Už nikdy více

Už nikdy více

Anotace: ............

do hladka oholím svou tvář
ty pak políbíš mé líce
obléknu sako
nasadím svatozář
a vyrazím sloužit republice

ráno co ráno
snažím se uspět
nezůstat pozadu
nebýt pohlcen šedí
bez klapek na očích
dívat se na svět
neb dobro a zlo
tak rychle se mění

už nechci

cítím se unaven
pod nánosem všednosti
se bortí můj sen

už nechci

dobou být polapen
já chci žít
a ne přežívat jen

nechám zarostlou svou tvář
ty stejně políbíš mé líce
svléknu si sako
odložím svatozář
a na dveře vytesám
už nikdy více
Autor James Libustka, 23.10.2012
Přečteno 328x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Romeo3769, Psavec, makretka, Miriska, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, Sarah, whiolet
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, čte se lehce..sama plyne.

23.10.2012 14:08:31 | Robin Marnolli

Nevím zda hodnotit tu nebo tam:/

23.10.2012 13:35:37 | Lilien

pekne napsano

23.10.2012 12:57:06 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí