Nepoživatelný Keks (duet pro Evu a Vaška)

Nepoživatelný Keks (duet pro Evu a Vaška)

Anotace: aneb Projdeme se vesnicí s jednou hlavní ulicí

 

I.

 

Víš, ty seš z jinýho světa,

víš, chce se ti nedospět a

houpeš se v jednom z parků

Víš, ty jsi tak nevšímavý

Spíš nebo jsi nevnímavý

Úlohu svou prý musíš hrát

 

Chtěla jsem ti podlehnout

a ty se z domu nechceš hnout,

skládáš si, venčíš nebo jsi tajně snící

Jen jeden barák máš, o jiné nestojíš

o mě se nebojíš a nic víc neslíbíš

 

Víš, já jsem fakt naletěla

Víš, zas jsem se zapomněla

Víš, nebudem jedním z párků

Víš, ty jsi jen děcko hravý,

co sní, že se mě jednou zbaví

Spíš a mé vize nechceš znát

 

 

II.

 

Jsem jednodušší a voním ulicí,

nic mě nerozhází, jsem chlapec netušící

Jen jednu starost mám, o jiné nestojím

a ty o mě nestojíš a po mně nešílíš

 

Víš, ty jsi z jinýho světa

Chceš jinýho interpreta

Chceš jenom další čárku

Víš, to je fakt zajímavý,

že světlo není tmavý

Vím, snad je to tím, že jsi z mých ztrát

 

Spolu nikam nejedem, za ruce se nevedem,

já nejsem střízlivý, až se si nelíbím

A celou výplatu projedli mi v Senátu

Snad je to tím, kde je náš stát

Autor vkl, 24.10.2012
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Keks- sám o sobě... a ty jsi tomu dal korunu

26.10.2012 14:46:23 | Nikotin

Líbí se mi to, jen ten konec, mi přijde slabší.

26.10.2012 14:42:29 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí