Dneska jsi...

Dneska jsi...

Anotace: (nejsi) :o)

Dneska jsi tma světlem přetavená v šero,
dneska jsi vítr uvězněný v korunách stromů,
dneska jsi uvězněný.
Dneska ses dotkl mých snů
a mně začala být zima na nohy,
dneska ses zapletl s tichem,
tak možná proto za Tebe odpovídá na otázky.
Dneska jsi cítit ve vzduchu,
dneska jsi žluto-modrá vzducholoď,
dneska jsi mým přáním pečlivě zabaleným
do dešťových kapek, převázaný předvčerejší duhou.
Dneska slyším Tvůj hlas - jemné chvění za záclonou,
dneska jsem blízko minulosti,
dneska je přítomnost daleko,
dneska jsi daleko,
dneska mi chybíš...
Autor Myška, 13.01.2007
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

žluto-modrá... , sorry... ale to je detail

01.03.2008 11:11:00 | drsnosrstej kokršpaněl

modro-žlutá vzducholoď... to je parádní

01.03.2008 11:10:00 | drsnosrstej kokršpaněl

minulost: Jen doufám, že to nemyslíš vážně...:-)

11.02.2007 00:11:00 | Rewana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí