Proč bolest neustává?

Proč bolest neustává?

Anotace: Říkali, že to čas vše zahojí... ...houby!

Pro ta něžná slůvka...
...ty kruté modlitby...
Šeptem zpívané kletby...
Pro tebe má děsivá vílo!

Slyším stále z tvých úst...
...krvelačných...
...až něžně krásných:

"Nikdy mne nikomu nedej!
Nikdy tě nikomu nedám..."

Tak tedy ano!
Navždy jsem zatracen...

Přeludem světa, svatá prostota...
To jest mé dílo!
Iluze klidu, mrtvá vsuvka...
Autor Cybermud, 24.10.2012
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný to je. Líbí se mi to

26.10.2012 15:19:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí