Zvláštní země

Zvláštní země

Anotace: přepracovaná báseň "Můj svět"...

Sbírka: Kapky reality, Kapky reality...

Přestoupil jsem
na vlak do zvláštní země,
ve které chápu podstatu bytí,
země,
kde piji z číše hvězdné noci
kde hraji šach se smrtí
kde medituji při tanci s ženou,
jenž zažila orgasmus
při představě smrti

Do země,
kde jsou břehy omývány kalnými vodami
a porostlé zvláštní rostlinou
kde zvracím střepy reality
a pojídám absolutno
kde plivu svěcenou vodu na potkání,
přesto jsem zván kacířem
kde si pravidelně rozbíjím hlavu
o strop nekonečna
kde jsem potravou pro příšery
z obrazů Hieronyma Bosche

Přestoupil jsem na vlak do země,
kde utne mi hlavu gilotina
mých vlastních myšlenek
Autor Marek Blažíček, 24.10.2012
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi moc, až teda na tohle - z Boschovo obrazů. To je nějaký plzeňský paskvil, nebo odkud se to sebralo. Až to drhlo uši.
Jinak bezva, opravdu. A Goya maloval ještě větší obludy:).Ale takových malířů by se dalo napočítat:)

24.10.2012 23:59:38 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí