일어나 – Stand up

일어나 – Stand up

Anotace: Inspirace soundtrackem od J-Min. Název písně je 일어나 (Stand Up) a v dorama "To the beautiful you" ji můžete slyšet na konci se závěrečnýma titulkama.

Tohle je jen začátek.
Mraky slibují déšť.
Neboj se, na tom nezáleží.
I oni se můžou plést.

Tak pozvedni hlavu
a počkej na ten den.
Klidně mě chyť za ruku,
ale tohle určitě není sen.

I když je život těžký,
tak nikdy nekončí před koncem.
To všichni vědí,
tak nebuď pitomcem.

Vstávej a už neváhej jít dál.
A pokud jsou tvé kroky těžké.
Musíš vědět, že tu nejsi sám.

Ale věř mi, že jednou, jednou se podíváš na nebe s jistotou…

(Inspirace soundtrackem od J-Min. Název písně je 일어나 (Stand Up)a v dorama "To the beautiful you" ji můžete slyšet na konci se závěrečnýma titulka.)
Autor Taloued, 25.10.2012
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Arpád
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí