Zapovězená

Zapovězená

Anotace: ... myšlenky ...

Vidět...
Klíčovou dírkou tvé tělo,

jako stín tančící,
citem hrající,
zapovězené...

/mě/
Proč druhým ne..

Vidět..
klíčovou dírkou tvůj pohled,

svůdný,
hřející...
Neznámé patřící..

Dívat se klíčovou dírkou na přítomnost,
jež uniká mezi prsty

/mými?/



Zamykám...
Autor Sajurii, 25.10.2012
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, enigman, Träumer94, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí