kompromisně?

kompromisně?

Anotace: mnohoman želný...

vysoká či malá
snědá nebo bledá
veselá i vážná
stále mi to nedá
každá je
svým způsobem
okouzlující…

často mne ohromí
svými kousky
směle výbušná Merapi
pohoupe
skromně zurčivá
bledolící Manaue
líbal bych věky
sladkou Muru
a omamoval se vůní
vzdušné Halucinty…

tak si říkám
co kdybych byl
bez předsudků a zvláštních zálib
były by mne
všechny ochotné přijmout?

samozřejmě že ne
odpovídá uragánově Halucinta
pokud něco vidíš na ní
tak už nemáš co do činění se mnou
Manaue se chvěje řka
jestli stojíš o to drzé stvoření
nejsi takový
za jakého jsem tě měla
Merapi pohodí povýšeně hlavou
a plamenně zvolá
běž si za svou Muru
s dětskou tvářinkou
přesně se k sobě hodíte
a když jsem se podíval
na Elementínu
řekla mi
že mne viděla s ostatními
a už mi nevěří...

takže vlastně žiji bez lásky
jen proto
že příliš miluji…
Autor enigman, 26.10.2012
Přečteno 583x
Tipy 5
Poslední tipující: Belmon, Aťan, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o))...

26.10.2012 12:02:30 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí