~Letí,letí

~Letí,letí

Anotace: A na louce je fůra dětí...

~~

~Letí,letí~

~~~~~

 Vítr fouká,draci letí

 na louce je fůra dětí

 svoje draky vyprovází

 a ti sebou sem tam hází.

 Jeden o strom zavadí

 jen se koukám.Nevadí?

 Ve větvích pak chvíli čeká

 už mě nechce,teď se leká.

 

Pak jeden táta zdvihá kluka

 a ten sundá toho draka,

 kluk a drak už dole stojí

 do oblak se tvůj drak bojí?

 Tak dostal nový střapeček

 na tvářičku flastříček,

 novou šňůrku na špulku

 a místo nosu bambulku.

 

A že vítr stále fouká

 drak se z výšky zase kouká,

 pak přistane,celkem hladce

 u nás doma.Na zahrádce.

 Obhlédl si pole,lán

 už tě dráčku doma mám.

 Připevním tě k plaňce plotu

 a napíšu ti psaní

 tutu,tútú

 tutu…

 ~~~~~

Autor Květka Š., 26.10.2012
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dráček dostal fáček:))

26.10.2012 12:06:38 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí