ELZA

ELZA

Anotace: ...

Pro lvy si kradem oči
oni tlapkama svýma
lžou... mne si neochočíš
v mých snech jen těžce dřímáš

Ti lvi jsou bez ocasů..
a máme je moc rádi
ocas podobný lasu
mne v mých bdělostech svádí

jeden lev ulovil mne
a teď žužlá mou duši
své čelisti má silné
snad víc než on sám tuší..

asijská litá kočka
co vabank s kostí chroupá
čeho chce snad se dočká
víc chytrá nežli hloupá..

tak posílám Ji zprávu
šelma se chová tiše!
Ty ohrožená z davu
šelmuj si ve své pýše

Já rád si počkám na lvy
v hledáčku jejich pýchy
lvici co jsem dnes potkal
nechutnaj' moje hříchy...
Autor Herbit, 27.10.2012
Přečteno 480x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kirsten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na lvice si dávat pozor :D

27.10.2012 12:58:39 | Sarah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí