Mění se obrazy

Mění se obrazy

Anotace: vyprávěj

Mění se obrazy v tvých očí něco září

jen ve tváři zloba se zrcadlí

nejsou to lidé

jsou to zlořady

staví se do řády

pekelná znamení

shůry

či z pekla

to vteřina se lekla

nikdo se nemodlí

v davu však zůstavá

nemává

odchází.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.10.2012
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí