Pod nitrem proudící řeka

Pod nitrem proudící řeka

Přivírat víčka a občas padat na zem
Rozbíjet stereotypy a nevnímat den
Obnaženost starých fotek

Být zase o krok napřed
Hrát si s barevným sklem
Jiskra která ráda doutná

Ztracený sny v malý pudřence
Nasládlý vzduch voní podzimem
Film který se mění v minutě


Otisky světla okolo srdce
Nalomenost pouličních kouzel
Pod nitrem proudící řeka

Stíny které pálí rty,když rozbijí se sklenka
Slovo „delete“ který se nevrací
Pod dlaněmi květinová tapeta

Vřelost pod tajnými úsměvy
Inzeráty který měknou pod brýlemi
Povrchnost v koši vyhozena

Nad sklenici vína čistá hvězda
Papírová skořápka která je tenká
Vůně která se ráda prohlubuje a čeká..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 27.10.2012
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plynulost slabší, ale moc pěkný obraty máš.
Díky RM.

20.12.2012 23:00:14 | Robin Marnolli

na člověka...

30.10.2012 00:10:18 | enigman

některý místa se mi tam opravdu líbí.Škoda, že co věta, to velké písmeno, tříští mi to plynulost

27.10.2012 22:13:34 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí