Až na dno

Až na dno

Anotace: ***

 

 

na co myslíš

když děláš že nevidíš jak se kácím k zemi 

válím se v prachu

už nechci už se nenadechnu

zavírám oči

a na ty tvoje chytrý keci kašlu

stejně mi nepomůžeš to nedokážeš

naděje někdy neumírá poslední

ale první

co napadá mě když koukám do zrcada 

že to co sem prožila

přece nemůže být pravda 

a taky že brzo přijde den

kdy ti na zaklepání

neotevřu

 

 

 

 

Autor Sarah, 27.10.2012
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: brooklyn, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ode dna se dá odrazit.

08.11.2012 21:22:29 | brooklyn

Nahněvaná ...

27.10.2012 23:08:46 | poeta

...kdepak

27.10.2012 23:12:36 | Sarah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí