připojení...

připojení...

Anotace: kde mám ty kabely?...

představte si život
plný ničím nezkalené slasti
v němž se vyplní každé vaše přání…

stačí se jen připojit
ke stroji
s naprogramovanými tužbami
takže si budete myslet
že je to doopravdy
vždyť na čem jiném záleží?...

nebo si vyberete skutečnost
nesplněná očekávání
a životní zklamání
z nenaplněných snů?...

rozkoš nebo bolest?...

co když ale
postrkování špendlíků
může někdy přinést
stejné potěšení
jako umění a učenost...

myslím že tady nejde o skutečnost
určité věci chci dělat
nejen si užívat slasti z toho
že je dělám
ono totiž nezáleží jen na slasti...

jak potom souvísí hypotetičnost
s realitou?

to je asi jako s tebou Nachtigello
nejprve se jevíš náhodná
dokud neprojdu teorií a vytvořím filtr
se kterým dokážu
ve zdánlivé nahodilosti
zahlédnout ryzí vnitřek stavby
v plném lesku...

tak mi tedy pověz
objevujeme vůbec něco
co je kolem nás v objektivní realitě?
co když si jen vytváříme věci
podle našich představ
a jediná realita sídlí uvnitř nás…
Autor enigman, 28.10.2012
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: synanceia, Aťan, střelkyně1, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezkééé...pane filosofe:))
miluji sny o zahradě a ráda na ní pracuji,ale pak ty záda!:))

28.10.2012 14:09:04 | střelkyně1

Nachtigella pod filtrem symetrie má složku zdánlivé nahodilosti a stejně i skutečné nahodilosti.. jenomže tak rychle rotuje v nahodilé - besosé rotaci, až splývá do kýžené slasti

28.10.2012 13:07:29 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí