Život

Život

Anotace: promlouvám k tobě....

Živote,

ty zrádný sluho,

neposloucháš,

možná jsi pánem,

takhle to máš?

ó, jak ráda bych to věděla....

 

Živote ty věrný příteli,

co podkopáváš mi nohy,

co ničíš mé vztahy....

ó živote....

 

Živote,

ty couro, rozhoďnožko!

nebo jsem to já?

ó ty, co necháš nás stát...

 

Živote,

mám otázku,

ale ty neodpovídáš,

najednou nemáš ústa?

Lháři!

Živote lžeš nám do očí.

živote....

 

Ničemo!

Ty velká lásko,

bušíš nám do srdce,

děláš nám těžko!

živote, ty hendikepovaný kamaráde,

tvoje chyby nosíme na zádech my....

ó živote....

 

Je to s tebou těžké.... tak těžké.

 

Autor Kirsten, 29.10.2012
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Manni3, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život nelže - to jen my vidíme věci tak jak je vidět chcem,a ne tak jak jsou ;)

29.10.2012 19:57:39 | Joe Vai

ne.... lže... protože lež je všude protkaná jak pavučiny v chaloupce.... a až přijde sněhurka a vymete je...po tom bude chvíli čisto....pak zas jen intriky a lži... nikde to není bez nich nikde!

29.10.2012 19:58:48 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí