♥ Čekání

♥ Čekání

Anotace: stále se na něco čeká...

 

Čekání  ♥

 

Já čekám,

káva v tvém hrnečku voní

byl jsi tu kdy?Včera?

Před lety? Vloni?

Jako bych ten čas

bez tebe zaspala

nebo jsem ho snad

do poličky ve skříni schovala?

Ale ne,

to jen tak zase sním

ty na kávu už nepřijdeš,

to vím,

prostě někdy chybíš,

míň či víc?

Po tobě mi zbylo

jen pár starých pohlednic.

Ale ta káva z růžového hrnečku

a lžička malá stříbrná

co tu kávu míchá

a ta voní

vzpomínka smutná

stejná jako včera,jako vloni…

…a káva voní.

 

+++++++++ 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 29.10.2012
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Jarka, laludmi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Káva voní stále dobře nechť pocity se toulají vzpomínkami.

30.10.2012 22:29:51 | Lilien

..díky..

01.11.2012 18:15:25 | Květka Š.

Krásně smutné - a marné - čekání. Známe to asi všichni.

29.10.2012 21:31:27 | laludmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí