Na bílou oheň a rudou !!!

Na bílou oheň a rudou !!!

Anotace: Psi občas vrtí ocasem

narvu pěst
do mříže
od kanálu
postavím na hlavu
svou mámu
kostrč prostrčena

klíčovou dirkou
zírá na krevní hlen
zapálen sirkou
politý benzínem
slyším divoženky
posypán na sněhu
krmivem pro psy
nouzové volání
o vytření huby
prostřední prst
kácí se k zemi
volal jsem domove po tobě.


Jsi hluchý !
Autor Lipschowski, 29.10.2012
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí