Hrdost stranou

Hrdost stranou

Anotace: Ze sbírky: "Básně Nebásně"

Sbírka: Básně Nebásně

Hrdost stranou



Má hrdost velí,
nepiš jí, neblázni,
vše co jste spolu měli,
po ní zamázni!

Jenže ztráta přítele,
ta nepřebolí.

Má touha velí,
napiš jí, neblázni,
nebuď tak nesmělí.
svou pokoru jí zvýrazni!

Touha nebo hrdost,
co zvítězí?

Touha je silnější,
hrdost jde stranou,
svědomí je čistější,
než z hrdostí danou.

Ač je pro mě hrdost vším,
touha je tu pánem.

Autor Miro Sparkus, 13.01.2007
Přečteno 695x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj, opravdu hezky jsi to vystihl. A jinak kuji za komentáře..

14.01.2007 21:44:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí