Kdo z Tebe světe "slečna" je?

Kdo z Tebe světe "slečna" je?

Anotace: Naslouchala jsem v tiché noci Svému srdci jenž bylo duším napospas Jak JÁ bych mu mohla...

Naslouchala jsem v tiché noci
Svému srdci jenž bylo duším napospas
Jak JÁ bych mu mohla pomoci?
Přemýšlela jsem v tento noční poločas

Po čem touží ze všeho nejvíce
Já nemohu se dopátrat
Tak sama na posteli sedíce
S city co začínají chátrat

Sny se plní slyšela jsem od vás
A prý ještě víc když v ně uvěříš
Jenže má duše široširá stepi - ďas!
S melodií soupeří

Slečno
Otevřete se pro mne
Já pak pro vás
Vaše ruce jsou tak jemné
Teď přišel ten pravý čas
...Slečno...
...Slečno...
...Slečno...
Autor Leonkaaa, 30.10.2012
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí