Čtyři svíce

Čtyři svíce

Anotace: Potřebuji si zapálit svíčky a hned čtyři!

Hořím, ale nepálím.
Spím sama, ale hřeju.
Čtyři svíčky zapálím
za všechno, co si přeju.

První svíčku za své děti,
díky za to, že je mám,
bez nich by svět, jak ho vidím,
zůstal navždy nepoznán.

Druhou svíčku za spojení,
s blízkou lidskou bytostí,
za lásku a uzdravení
v širém moři radosti.

Třetí svíčku za to, že umím,
upříst z vlny motýla,
schopnost létat, volnost tvořit,
aby se v něm zrodila.

Čtvrtou svíčku za svou sílu,
vylézt zdola nahoru,
za sirky, co dostala jsem,
za milost a pokoru...
Autor Stepa, 30.10.2012
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Jerry Lee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc pěkná, líbí se mi..krásně se vine.

12.11.2012 12:43:39 | Robin Marnolli

díky, to mne těší.

12.11.2012 13:46:44 | Stepa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí