Přerod

Přerod

Anotace: kdysi bývalo...ted už není. Zítřek všechno změní.

Ticho v tmavém pokoji,
jen tiše šeptá horký dech,
Pojď!
vzlétnem spolu na křídlech,
Neboj, moc to nestojí.
Kdysi bývals hurikán,
byls králem všech svých hraček,
a mě se v hlavě zrodil plán,
co stojí jen pár kaček.
Odkoupíš má tajemství?
Můj dotek, duši, lásku?
buď zas pánem svého hájemství,
ne jen loutka na provázku.
Má přízeň tolik nestojí,
už slyším ptáky ranní,
vyhrává ten, kdo se nebojí,
buď mým Pánem
a já budu tvou Paní.
Autor Annie the wolf, 30.10.2012
Přečteno 612x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rezkaaa, Moniska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná slova Annie...

30.10.2012 20:07:40 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí