Tu, kterou nemohu mít

Tu, kterou nemohu mít

Anotace: Životní zkušenost...

Poprvé když tě uvidím,

říkám si že ujdeš.

Nikomu tě nezávidím,

je mi jedno s kým kam půjdeš.

Pak začneš s někym chodit,

já o tobě začnu snít.

Chtěl bych jenom tu,

kterou nemohu mít. 

 

Krásně vám to klape,

spolu vám to sluší.

Můj mozek stále tápe,

a srdce mi buší.

Nevím co mám dělat,

nervy mi začnou hřmít.

Chtěl bych jenom tu,

kterou nemohu mít.

 

Pak vám to začne skřípat,

vypadá to na konec.

Já štěstím začnu lítat,

doufám, že zazvonil zvonec.

Bohužel se to snažíš udržet,

a já začnu klít.

Chtěl bych jenom tu,

kterou nemohu mít.

 

Pak se konečně rozejdete,

mezi námi jiskra přeskočí.

Hodně se spolu zasmějeme,

tvůj polibek mi zaskočí.

A teď když mám nadějí,

že mohu s tebou být.

Chtěl bych jenom tu,

kterou nemohu mít.

 

Když můžu být šťastný,

už mi to s tebou nebaví.

Aby to bylo jasný,

řeknu něco co tě pobaví.

Bylo to s tebou hezký,

je mi fuk jak moc budeš chtít.

Jenže já chci jenom tu,

kterou nemohu mít.

 

Chci jenom tu,

kterou nemohu mít. 

 

 

 

 

Autor Looa, 30.10.2012
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, Robin Marnolli, Moniska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To už někde bylo. Básničky.cz? asi jo. ale jo pěkný.

30.10.2012 20:04:48 | Robin Marnolli

Jo zkoušel jsem to dávat i tam, ale nějak se mi drbnul net, tak jsem nevěděl jestli se to přidalo.

31.10.2012 21:26:45 | Looa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí