TRISIDAT

TRISIDAT

Anotace: už jsem usínala, ale musela jsem vstát.

Pláče tvou vinou
Psí ránou bezedného rána
Na ruce korálky z někdejší sázky
Rozpouští v lůně
Poslední vzpomínky barvy bordó

Tančívá bosá
S prameny dešťů půlnočního svitu
Tvé duhovky schovává
Za cípem sukně rezavé panenky
Se třemi pihami na řasách

Maluje osudu cestu
Polední hladívá stíny -
Mapu tvých kroků sevřela ve skořápce
Jen krví siluety prolila teplo
Jiných vůlí
Autor Nausika, 13.01.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela by mě zajímalo, kterým autorem se inspiruješ...

11.12.2007 17:42:00 | Metcheque

Ve tvých básničkách jsou úplné příběhy

13.02.2007 20:33:00 | Miskitka

Jako obvykle to má svou sílu.

15.01.2007 22:15:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí