Nespím

Nespím

Anotace: ............


padl soumrak
vstala touha
snům odemknula bránu
a já nespím
hvězd jsem sluha
služba má končí až k ránu

poslouchám noc
objímá mě
v chladné náruči jsem jat
celý odevzdám se
tmavé dámě
svého tajemství toužím se vzdát

ona pokyne mi
bez váhání
pak vyslechne vše
co mě tíží
usínám
padá rosa ranní
znovu k lepším zítřkům vzhlížím

Autor James Libustka, 30.10.2012
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neurazilo, tip *

30.10.2012 23:53:59 | Hagrid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí